nieuws


Vanaf 2024 Pproduceert Precimax groen!

Vanaf 2024 produceert Precimax groen. 264 zonnepanelen zorgen voor 96% van onze energie behoefte!

Mei 2023 gaat een nieuwe Haas VF-4SS in productie. Met deze machine hebben een grotere capaciteit in het grotere segment van de CNC freesafdeling.

Oktober 2021 gaat een nieuwe Hardinge V-1000 in productie. Met deze machine hebben een grotere capaciteit in het grotere segment van de CNC freesafdeling.

Mei 2021 gaat een nieuwe Haas VF-2SS-YT in productie. Met deze machine hebben een grotere capaciteit in het midden segment van de CNC freesafdeling.

Januari 2019 gaat een nieuwe ST-25 in productie. Met deze machine hebben een grotere capaciteit in het midden segment van de CNC draaiafdeling.


Nieuwe CNC draaimachine van HAAs in productie

November 2018 is de HAas ST-25, met stafaanvoer in productie gegaan. Met deze machine hebben een grotere capaciteit in de grotere diameters


Victory voor Precimax

Precimax gaat de nieuwe (beschermings)lijst van het wereldberoemde schilderij Victory Boogie Woogie van Piet Monderiaan ontwerpen en produceren.
In samenwerking met Frans Stofregen van het Gemeentemuseum in Den Haag wordt de nieuwe lijst met de nieuwste technieken gemaakt zodat het bijzondere werk beschermd en geconserveerd blijft.


PRECIMAX STEUNT ONDERNEMERS VOOR ONDERNEMERS NETWERK OXFAM NOVIB!

Oxfam Novib doet fantastisch werk en daarom steunen wij het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib van harte!

 Precimax ontwerpt en produceert de revolutionaire asteadymate

Precimax heeft voor Stofregen Museale Techniek de revolutionaire aSteadyMate ontworpen en geproduceerd.

De aSteady-mate is een speciaal ontwikkelde set om de hart op hart maat van het aSteady ophangsysteem over te brengen op de wand.


precimax produceert de san awards

Ook dit jaar produceren wij weer de prestigieuze, door Paul Baars ontworpen, SAN Awards voor de stichting SAN (Stichting Adverteerdersjury Nederland). Eind mei 2019 werden de winnaars van 2018 bekend! precimax sponsor stratos iii tu delft

Op de TU Delft is een jong team van studenten bezig met het ontwikkelen van een nieuwe raket: de Stratos III.

“Stratos III will be a student designed rocket that will improve the current European altitude record for student rocketry, before Fall 2017”

Wij zijn een van hun trotse sponsors!nieuwe led verlichting in productiehal

28 april 2017 wordt de productiehal voorzien van LED verlichting. Niet alleen een optimale belichting maar ook een energiebesparing!Nieuws uit onze branche

Metaal Magazine

Meer veilingen in metaal door gedwongen verkoop na faillissement
Nederlandse metaalbedrijven hebben het zwaar. Vorig jaar was het aantal ondernemers in de metaal dat vanwege een faillissement machines en...
>> meer lezen

Opnieuw stakingen in Metaal en Techniek
FNV Metaal heeft leden in de Metaal en Techniek  wederom opgeroepen het werk voor 24 uur neer te leggen. Dit...
>> meer lezen

Slim en snel: gebruikte kotterbanken transformeren industriële efficiëntie
De defensie industrie staat voor een periode van intensieve investeringen. De vraag naar kotterbanken zal naar verwachting stijgen, aangezien deze...
>> meer lezen